sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Tyttöjen päivä ja ilta ja melkein yökin

Eilen vietimme tyttöpäivää porukalla, joka syntyi aikanaan, kun kaikki työskentelimme samassa ei-niin-glamoröösissä työpaikassa. Duunin ehdottomasti paras anti olikin lauma samanhenkisiä neitosia. Silloin tuli vietettyä porukalla harva se ilta ja viikonloppu, kun oltiin nuoria ja villejä ja vapaita eikä ollut niin väliä, missä kunnossa mentiin aamulla töihin... 
Sittemmin tapaamiset ovat harventuneet, ja nytkään yksi kuudesta ei päässyt työesteiden vuoksi paikalle. Mutta viisi meitä sentään oli ja ihanaa meillä oli!
Sateisella pihalla meidät vastaanotti upea koristeomenapuu.
Mutakakku nautittiin tietysti jäätelön kanssa, mutta siinä vaiheessa ei enää joutanut kaivamaan kameraa esiin.
Viinin ja ruuan (kiitos vielä emännälle uskomattomista leipomuksista!) voimin jutusteltiin koko sateinen lauantai iltapäivästä yömyöhään. On mieletöntä kun on ystäviä, joiden kanssa tarina jatkuu luontevasti riippumatta siitä, montako kuukautta on edellisestä tapaamisesta. Puheenaiheet ovat vuosien varrella hiukan muuttuneet, ja kai tässä jollain tasolla on ihan vahingossa kasvettu aikuis(emm)iksi, mutta kyllä sitä vanhaa kunnon hihittelyä vieläkin saadaan aikaan. Tyttöjä mitä tyttöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti